Pikapäivystys 24 h0207 280 330

Tuotantolaitoksien vuosihuollot ja terästyöt

Teemme tuotantolaitosten vuosihuollot ja kunnostustyöt sekä metallirakenteiden siirto- ja haalaustyöt Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Päivystämme 24h vuorokaudessa.

Tuotantolaitosten vuosihuollot

Tuotantolaitosten vuosihuollot ja teollisuuslaitoksien seisokkien aikana tehtävät kunnossapitotyöt varmistavat laitosten tehokkaan toimintakunnon. Seisokkien aikana tuotantolaitoksia voidaan tarvittaessa uudistaa vastaamaan muuttuneita teknisiä vaatimuksia.

20180712_110619Lyhennetään seisokin kestoa ennakoimalla

Ennakkoon suunnittelemalla varmistetaan, että kaikki koneet ja materiaalit ovat saatavilla, kun kunnossapitotyö aloitetaan. Ennakkoon pajalla tehtävät työt lyhentävät seisokkiaikaa ja varmistavat, että tuotantolinjat saadaan kuntoon kustannustehokkaasti.

Toteutamme vuosihuollot kokonaisvaltaisesti putkistojen ja rakenteiden huolloista aina uusien osien valmistamiseen sekä siirto- ja haalaustöihin asti. Teemme myös kunnossapitotöiden vaativat hitsaustyöt ammattitaidolla.

Lue lisää teollisuuden kunnossapitotöistä »

Siirtotyöt ja haalaus

Kuljetuskalustomme takaa, että pajallamme valmistetut metallirakenteet kuljetetaan aina kunnossapitokohteeseen saakka. Kysy myös tarjousta vaativampaan siirtotyöhön ja haalaukseen. Järeämmät siirrot tehdään turvallisuusnäkökohdat huomioiden kapasiteetiltaan riittävällä ja tarkoituksenmukaisella kalustollamme.

Lue lisää kuljetuspalveluista »

24h-päivystys

24h –päivystyksemme takaa sen, että tuotantolaitosten yllättävät konerikot ja akuutit huoltotarpeet eivät aiheuta suhteettoman pitkiä tuotantokatkoksia, vaan korjaukset tehdään heti.

Meiltä onnistuvat tarvittaessa myös terästöiden pikatoimitukset »Kysy lisää palveluistamme

Timo Kangasoja
040 737 7128
timo.kangasoja@terastyo.fi


Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja kerromme sinulle miten voimme auttaa vuosihuoltojen tehostamisessa hyvällä suunnittelulla ja ennakoinnilla.