Pikapäivystys 24 h0207 280 330

Terästyöt ja hitsaukset rakennusliikkeille

Täydentävät terästyöt, kantavien teräsrakenteiden luokkahitsaus ja esim. elementtihitsaus ovat palvelujamme, joita monet rakennusliikkeet käyttävät vaativissakin rakennuskohteissa. Toimitamme myös vakiomuotoiset teräsosat kaikenlaisiin rakennustyön tarpeisiin.

Terästyö JK & JK toimittaa teräsosat mittatilauksena ja toteuttaa erilaiset hitsaustyöt rakennusliikkeiden tarpeisiin. Valmistamme teräsosat joko pajallamme tai paikan päällä rakennuskohteessa. Käytössämme on kuljetuskalustoa tavarantoimituksiin pajalta työmaalle. Teemme erilaiset kantavien teräsrakenteiden ja elementtien työmaahitsaukset pätevästi toteutusluokissa EXC1 ja EXC2. Erilaiset huolto- ja muutostyöt tehdään ammattitaidolla asuinrakennuksiin, teollisuuskiinteistöihin ja tuotantolaitoksiin. Akuuttien tarpeiden varalta päivystämme 24 h vuorokaudessa.

Täydentävät terästyöt ammattitaidolla

20171011_122530Terästyö JK & JK tekee rakennusliikkeille täydentävät terästyöt tarpeen mukaan ripeästi, ammattitaidolla ja tarvittaessa erittäin nopealla aikataululla. Valmistamme erilaiset metalliosat sekä teräsrakenteet ja asennamme ne kohteisiin, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneerauskohde.

Teemme jatkuvasti myös erilaisia huolto- ja muutostöitä useisiin asuinrakennuksiin, teollisuuskiinteistöihin ja tuotantolaitoksiin.

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet monenlaisia teräsrakenteisia lisärakennuksia. Tutustu tällä sivulla metallirakenteiseen väliaikaisvarastoon, jonka toteutimme Palokan Kotikeskukselle logistiikkaa helpottamaan. Toimitimme myös täydentäviä terästöitä Keski-Suomen Sairaala Novan työmaalla projektinjohtourakoitsijana toimivalle SRV Rakennus Oy:lle, siitä lisää täällä.

Vakiomuotoiset teräsosat

Toimitamme metallituotteet ja mittojen mukaan valmistetut vakiomuotoiset teräsosat kaikenkokoisiin rakennusurakoihin. Uudis- ja saneerauskohteissa tarvitaan monesti vakiomuotoisia teräsosia, kuten esimerkiksi sadevesikourujen kannattimia, joita ei löydy hyllytavarana. Valmistamme tarvittavat teräsosat pajallamme ja tarvittaessa hoidamme kuljetuksen kohteeseen ja asennuksen paikalleen.

Valmistamme asiakkaillemme tilauksesta paljon rakennustöitä täydentäviä teräsosia. Monesti rakennustyömaiden tarpeena ovat erilaiset putkipalkit, neliölätkät, vinotuet, kulmaraudat sekä latat, kulmat, kierretangot, palkit – ja muut apuvälineet hitsaustöihin. Meiltä saatte osat kuin osat kaikenlaiseen rakentamiseen.

Olemme valmistaneet lukuisia kiinteistön turvallisuutta lisääviä rakenteita. Lumiesteet, kattosillat, kiinteät seinätikkaat ja taittuvalla mekanismilla varustetut pelastustikkaat voidaan valmistaa rakennusten mittasuhteiden ja ikkunalautojen mallin mukaan. Palon- ja säänkestävät metallitikkaat voidaan maalata pajallamme julkisivuun sopivaksi.

Valmistamme erilaiset pusku- ja törmäyssuojat, kaide-elementit, tolpat ja kulmasuojat lisäämään turvallisuutta asiakkaidemme rakentamien kiinteistöjen pysäköintikansilla ja parkkihalleissa.

Lue Vähälä Yhtiöille toteuttamistamme raskaan liikenteen lastaussiltojen peruskorjaustöistä »

Elementtihitsausta

Terästyö JK & JK:lta saat hitsauspalvelua rakennuskohteisiin, joissa vaaditaan luokkahitsaustaitoa. Teemme erilaiset teräsrakenteiden ja elementtien työmaahitsaukset pätevästi toteutusluokissa EXC1 ja EXC2. Meillä on tästä kantavien teräsrakenteiden laadunvarmistamisesta osoituksena CE-sertifikaatti, jonka näet täältä »

Meillä on vankkaa kokemusta erilaisista vaativista hitsaustöistä ja kaikki hitsaajamme käyvät säännöllisesti laatukoulutuksissa pätevyyden ylläpitämiseksi.

Hitsauspalvelumme rakennusliikkeille:

  • kantavien teräsrakenteiden hitsaus
  • elementtihitsaus
  • muu työmaahitsaus
  • korjaushitsaus

Lue lisää tekemästämme elementtihitsauksesta eri rakennuskohteissa »

Onko rakennustyömaasi hitsauskohde olosuhteiltaan haastava? Kysy meiltä, kuinka hitsaushomma hoituu. Soita 040 737 7128 , niin käydään läpi työmaanne terästyöt.

 

24h-päivystys

24h –päivystyksemme takaa sen, että pikaista korjaamista vaativat kohteet ja akuutit huoltotarpeet eivät aiheuta häiriöitä tai vaaratilanteita, vaan korjaukset tehdään heti.Kysy lisää palveluistamme

Timo Kangasoja
040 737 7128
timo.kangasoja@terastyo.fi


Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja kerromme sinulle lisää palveluistamme rakennusliikkeille ja kattourakoitsijoille.