Pikapäivystys 24 h0207 280 330

Terästyöt kaupungeille ja julkisille toimijoille

Olemme jyväskyläläinen terästöiden ammattilainen ja valmistamme mittatilauksesta kaikenlaiset teräsrakenteet puiston penkeistä törmäyssuojiin ja jopa taideteoksiin. Kuljetuspalvelumme tuo valmiit teräsrakenteet asennusapikalle ja tarvittaessa myös asennamme metallirakenteet.

Terästyö JK&JK on pitkän linjan teräsrakennetoimittaja, jolta löytyy kattavat ratkaisut kaupunkien ja julkisten toimijoiden tarpeisiin. Toimitamme julkisivut, kaiteet, huoltotasot, kulkuluiskat ja jopa taideteokset julkisiin tiloihin. Kaikki puiston penkeistä törmäyssuojiin voidaan valmistaa mittojen mukaan pajallamme. Kuljetuspalvelumme tuo valmiit teräsrakenteet asiakkaalle ja tarvittaessa asennamme metallirakenteet paikan päällä.

Pysäköintiautomaatin murtosuoja

Julkisissa tiloissa on nykypäivänä huolehdittava toiminnallisuuden ja turvallisuuden lisäksi ilkivallan ehkäisystä. Terästyö on toimittanut mm. Jyväs-Parkki Oy pysäköintiyritykselle pysäköintimaksuautomaatteihin murtosuojat, joiden avulla järjestäytyneet murrot saatiin loppumaan.

Lue lisää parkkimittareiden murtosuojista »

Graffitisuojat

Kaupunkikuvaa rumentavien graffitien vähentämiseksi olemme asentaneet useisiin kohteisiin kehittämiämme graffitisuojia. Spraymaalitöhryjen puhdistaminen maksaa kiinteistöille vuosittain yllättävän paljon. Julkisivuja suojaava ja ulkonäöltään huoliteltu graffitisuojaus tuo kiinteistöille tuntuvat säästöt pitkällä tähtäimellä.

Siirtotyöt ja haalaus

Kuljetuskalustomme takaa, että pajallamme valmistetut metallirakenteet kuljetetaan aina asennuskohteeseen saakka. Kysy myös tarjousta vaativampaan siirtotyöhön ja haalaukseen. Järeämmät siirrot tehdään turvallisuusnäkökohdat huomioiden kapasiteetiltaan riittävällä ja tarkoituksenmukaisella kalustollamme.

Lue lisää konelinjasiirroista »

24h-päivystys

24h –päivystyksemme takaa sen, että pikaista korjaamista vaativat kohteet ja akuutit huoltotarpeet eivät aiheuta häiriöitä tai vaaratilanteita, vaan korjaukset tehdään heti.

Ota meihin heti yhteyttä »Kysy lisää palveluistamme

Timo Kangasoja
040 737 7128
timo.kangasoja@terastyo.fi


Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja kerromme sinulle lisää palveluistamme kaupungeille, kunnille ja muille julkisille toimijoille.