Pikapäivystys 24 h0207 280 330

Torikeskuksen liukuportaiden muutos kiinteiksi portaiksi

Terästyö JK & JK toteutti kauppakeskuksen portaikon teräsrakenteiden, kaiteiden ja käsijohteiden valmistuksen ja asennuksen.

Vuonna 1984 rakennetun kauppakeskuksen vanhat liukuportaat olivat tulleet iältään elinkaarensa päähän ja jäivät tarpeettomiksi. Liukuportaiden tilalle haluttiin tyylikkäämmät ja käyttäjäystävällisemmät portaat ja niinpä Väinönkadun puoleisen sisäänkäynnin läheisyydessä olevat liukuportaat päätettiin muuttaa kiinteiksi portaiksi.

Kauppakeskuksen kiinteistöä isännöi Business Network Oy ja isännöitsijä Milla Mäkinen toimi portaikon muutostyössä yhteyshenkilönä.

”Terästyö JK & JK valikoitui muutostyön toteuttajaksi kilpailuttamisen tuloksena. Heillä oli paras hinta ja myös aikataulu sopi yhteen täydellisesti”, sanoo isännöitsijä Milla Mäkinen.

Purettujen liukuportaiden paikalle tilattiin piirustusten mukaiset metallirakenteet portaikon rungoksi, kaiteen pystytolpat sekä käsijohteet. Valmistamiensa rakenteiden lisäksi Terästyö JK & JK asensi betoniset askellankut paikoilleen.

Isännöitsijä Milla Mäkisen mukaan työ sujui sovitun aikataulun mukaisesti.

”Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Aikataulu piti Terästyö JK & JK:n töiden kanssa sovitun mukaisesti. Minusta oli hienoa, että kun käsijohteiden paikkaa piti muuttaa ja tarvittiin lisäkaide, niin muutostarpeisiin reagoitiin nopeasti ja niidenkin toteutus meni joustavasti”, Mäkinen kertoo ja jatkaa:

”Mielestäni portaikosta tuli tosi siisti. Terästyö JK & JK:n kanssa yhteydenpito oli sujuvaa ja heidän kanssaan oli helppo asioida.”