Pikapäivystys 24 h0207 280 330

RST- ja haponkestävät putkistot

Teemme RST- ja haponkestävien putkistojen asennukset ja korjaushitsaukset teollisuuden ja kiinteistöjen tarpeisiin. Kokemuksen tuomalla osaamisella työt onnistuvat itsenäisesti ja tarkasti.

Putkistojen asennukset ja korjaushitsaukset luotettavasti

Toteutamme tuotantolaitosten ja muiden kiinteistöjen putkistorakenteet ruostumattomasta (RST) ja haponkestävästä (HST) teräksestä, luotettavasti ja tarkasti kaikenlaisissa olosuhteissa. Teemme uusien linjojen vetoja nestettä, höyryä ja kiinteää ainetta varten, mutta myös vanhojen putkistojen korjaushitsauksia.

Ammattitaitoiset luokkahitsaajamme ja asentajamme hallitsevat suuremmatkin teollisuuden tarpeisiin sopivat kokonaisuudet. Pitkä kokemus ja säännöllinen osaamisen ylläpitäminen takaavat siistin ja kestävän lopputuloksen.

RST- ja HST-putkistot tehtaisiin

Valmistamme ja asennamme RST- ja HST-putkistoja eri teollisuuden alojen kuten paperi- ja vaneritehtaiden ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin.

Asennamme ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistetut putket kuvien mukaan, joten asentajamme pärjäävät työmaalla ilman jatkuvaa huolenpitoa.

Päivystämme 24 h vuorokaudessa ympäri vuoden numerossa 0400 848 503.

Meillä on CE-sertifikaatti toteutusluokissa EXC1 ja EXC2.

Lataa sertifikaatti tästä

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja kerromme sinulle lisää palveluistamme.