Blogi

Terästyö JK & JK:lle Kauppalehden Kasvaja -sertifikaatti

Terästyö JK & JK Oy on Kauppalehden Kasvaja

Terästyö JK & JK on saanut menestyksekkäästä liiketoiminnasta tunnustukseksi Kauppalehden Kasvaja -sertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään vain harvoille ja valituille yrityksille, tarkoin kriteerein. Sertifikaatin voi saada yritys, joka on harjoittanut liiketoimintaa vähintään neljä vuotta ja tehnyt minimissään 500 000 € liikevaihdon viimeisimmän vuoden aikana. Lisäksi liikevaihdon kasvun tulee olla merkittävä, eli keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkaansan […]

Lue Lisää..

Timo Kangasoja Terästyö JK & JK Oy:n toimitusjohtajaksi

Terästyö JK & JK Oy on nimittänyt 10.10.2018 uudeksi toimitusjohtajakseen Timo Kangasojan.

Lue Lisää..

Terästyön spesialistit – osa 2

Terästyö JK & JK:n porukka koostuu monipuolisista osaajista, joilla on rautainen ammattitaito kaikkiin metallialan vaativiinkin tehtäviin. Esittelemme kuukausittain pari erityisosaajaa, jotka ovat valmiina palvelemaan sinua erikoisammattitaitoa vaativissa töissä.   Hitsaustöiden ja korjaushitsauksien spesialisti Juha Juha on ollut alalla 12 vuotta. Työskennellyt Terästyö JK & JK:n palveluksessa helmikuusta 2017 saakka. Parhaimmillaan: asiakkaan tiloissa tehtävät työt, joihin […]

Lue Lisää..

Terästyön spesialistit – osa 1

Terästyö JK & JK:n porukka koostuu monipuolisista osaajista, joilla on rautainen ammattitaito kaikkiin metallialan vaativiinkin tehtäviin. Esittelemme kuukausittain pari erityisosaajaa, jotka ovat valmiina palvelemaan sinua erikoisammattitaitoa vaativissa töissä.   Kunnossapitospesialisti Tuomas Tuomas on ollut alalla lähes 7 vuotta. Työskennellyt koko uransa ajan Terästyö JK & JK:n palveluksessa. Parhaimmillaan: erilaiset kunnossapitotyöt teollisuuden eri aloilla. Luonteeltaan: rauhallinen […]

Lue Lisää..

Hitsauskoordinaattori Jorma Vilander: ”hitsaustaitoa on ylläpidettävä aktiivisesti”

Teemme mm. duplex-hitsaukset ammattitaidolla.

Terästyö JK & JK:n sertifikaatti kantavien teräsrakenteiden CE-merkintään edellyttää yritykseltä hitsaustoimintojen koordinointia, josta on vastuu tehtävään nimetyllä hitsauskoordinaattorilla. Terästyö JK & JK:n hitsauskoordinaattori Jorma Vilander on pitkän linjan metallimies – taustalta löytyy hitsaushommia yli 45 vuoden ajalta. Kokemusta hitsauksesta on karttunut aina ammattikoulusta saakka ja Vilanderilla on myöhempien opintojensa myötä kansainvälisen hitsausinsinöörin pätevyys (IWE), joka mahdollistaa hitsauskoordinaattorina […]

Lue Lisää..

Esteetön kiinteistö syntyy kevyillä muutostöillä

Invaluiskilla ja muilla teräsosilla pystytään lisäämään helposti kiinteistön esteettömyyttä.

Ovatko kiinteistönne tilat turvallisia myös liikuntarajoitteisille, näkövammaisille tai ikäihmisille? Esteettömyyttä ja turvallisuutta pystytään luomaan helposti ja edullisesti, esim. invaluiskalla, käsijohteilla, kaiteilla ja tuulikaappien muutoksilla. Terästyö JK & JK on kokenut muutostöihin tarvittavien teräsosien valmistaja.

Lue Lisää..

Ovesta kiinteistö tunnetaan

Ovi voidaan tarvittaessa valmistaa myös reikälevystä.

Terästyö JK & JK on korjannut vuosien varrella useita ovia ja muita kiinteistön sisäänkäynteihin liittyviä rakenteita. Yleensä näihin kiinteistön tärkeisiin kohteisiin kiinnitetään huomiota vasta kun on liian myöhäistä. Me korjaamme ja huollamme ovet pikaisellakin aikataululla!

Lue Lisää..

Kestävä ja käytännöllinen jätekatos

Lutakon K-marketin jätekatos on kompakti ja käytännöllinen.

Terästyö JK & JK on toteuttanut erilaisia jätekatoksia useaan kohteeseen. Jätekatokset on valmistettu jätehuoltolakia noudattaen. Jätekatoksen suunnittelussa on huomioitava ennen kaikkea kestävyys, koska jätesäiliöiden tyhjennys harvoin tapahtuu varoen, rakenteita kolhimatta.

Lue Lisää..

Haasteelliset hitsaustyöt pätevästi

Teemme ammattitaidolla hitsaustyöt teollisuuden ja rakennusurakoitsijoiden

Hitsaustyön vaativuutta lisäävät olosuhteet, joissa työskennellään ahtaissa paikoissa tai syttymisarkojen materiaalien läheisyydessä. Hitsaajamme käyvät säännöllisesti laatukoulutuksissa. Tällä haluamme varmistaa, että asiakkaalle tehdyt työt ovat aina laadultaan priimaa.

Lue Lisää..

Kiinteistö kuntoon ja kohti kesää

Kiinteistösi huollot ja korjaukset on syytä hoitaa ammattilaisen ottein ja siksi meidät kannattaa kutsua paikalle, mikäli kiinteistössäsi on tarvetta metalliosien korjaukseen. Teemme huolto- ja korjaustyöt saranoiden vaihdosta suuriin rakenteellisiin muokkauksiin.

Lue Lisää..

Parkkiautomaatteja ryöstänyt rikollisliiga hävisi murtosuojan ansiosta

Vuosina 2013 – 2015 Jyväskylässä toimi järjestäytynyt rikollisliiga, joka ryösti ja rikkoi kadunvarsiparkkimittareita. Jyväs-Parkin kiinteistöpäällikkö Jari Ilmasti kyllästyi jatkuvaan ilkivaltaan ja kehitti yhdessä Terästyö JK&JK:n kanssa parkkimittareille murtosuojan. Suoja asennettiin Jyväskylän jokaiseen kadunvarsimittariin, ja ryöstöt loppuivat välittömästi!

Lue Lisää..

Ennakointi vuosihuollossa kannattaa

Vuosihuolto pitää tuotantotilat toimivina ja tuotannon sujuvana. Ajoissa varattu ja hyvin suunniteltu vuosihuolto tulee aina edullisimmaksi.

Lue Lisää..