Pikapäivystys 24 h0400 848 503

Moderni metalliteollisuuden moniosaaja

Terästyö JK & JK on kasvanut vuosikymmenien aikana pienestä pajasta teräsrakenteiden vahvaksi osaajaksi, joka pystyy edelleen ottamaan asiakkaan toiveet joustavasti huomioon.

Yli 20 vuotta kokemusta terästöistä

Terästyö JK & JK Oy on palvellut asiakkaitaan teollisuuden kunnossapidon, teräsrakenteiden valmistuksen ja huollon töissä jo vuodesta 1991. Pitkä kokemus yhdistettynä monipuoliseen osaamiseen terästöistä sekä monipuolinen konekantamme tekevät meistä kilpailukykyisen toteuttajan monenlaisiin kohteisiin.

Alkuaikojen pienestä pajasta on kasvanut moderni metalliteollisuuden moniosaaja. Nykyään työllistämme noin 15 henkeä. Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme toteuttaa myös laajempia kokonaisuuksia, jotka vaativat muiden alojen erityisosaamista.

Tutustu rautaisiin osaajiimme:
Terästyön spesialistit, osa 1
Terästyön spesialistit, osa 2

Yrityksen nimi juontaa juurensa perustajiinsa Jouko Kangasojaan ja Jorma Kiukkoseen, joista ensin mainittu jatkaa yrityksen toimintaa edelleen. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Jyväskylässä Myllyjärven teollisuusalueella.

Luotettavaa ja laadukasta palvelua

Olemme luotettava kumppani palveluiden tarjoajana ja meidät on luokitettu AA-luottoluokkaan. Löydät meidät myös tilaajavastuu.fi-palvelusta, josta voit varmistaa luotettavuutemme niin pieniin kuin suuriinkin töihin.

Päivitämme säännöllisesti osaamistamme, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Teemme myös yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa, sillä haluamme kehittää alaa eteenpäin.

Kun tarvitsette laadukasta toteuttajaa nopealla aikataululla, olemme oikea valinta. Kevyt organisaatiomme mahdollistaa kustannustehokkaan ja nopean palvelun. Niin suunnittelu, toteutus ja asennus kuin huolto ja kunnossapitokin hoituvat helposti kauttamme.

Kysy lisää palveluistamme »