Pikapäivystys 24 h0400 848 503

Täydentävät terästyöt rakennusliikkeille ja kattourakointiin

Teräsosat mittatilauksena rakennusliikkeille ja kattourakoitsijoille. Työt voidaan tehdä pajallamme Jyväskylässä tai paikan päällä rakennuskohteessa. Akuuttien tarpeiden varalta päivystämme 24h vuorokaudessa.

Teemme rakennusliikkeille täydentävät terästyöt tarpeen mukaan myös nopealla aikataululla. Teräsrakenteiden valmistus ja asennus ovat Terästyö JK & JK:n erikoisosaamisalaa. Erilaiset huolto- ja muutostyöt tehdään ammattitaidolla asuinrakennuksiin, teollisuuskiinteistöihin ja tuotantolaitoksiin.

Vakiomuotoiset teräsosat

Toimitamme metallituotteet ja vakiomuotoiset teräsosat mittatilauksena. Uudis- ja saneerauskohteissa tarvitaan monesti vakiomuotoisia teräsosia, kuten sadevesikourujen kannattimia, joita ei löydy hyllytavarana. Valmistamme teräsosat mittojen mukaan ja tarvittaessa hoidamme metallirakenteiden kuljetuksen kohteeseen ja teräsrakenteiden asennuksen paikalleen.

Kattoluukut

Kiinteistöhuollon keskeisiin tehtäviin kuuluvat katolla suoritettavat työt. Kattoluukuilla voidaan tehdä huoltotyöstä entistä turvallisempaa, kun siirtyminen katolle voidaan tehdä sisäkautta. Kerrostalon sisäportaikon kautta pääsy katolle mahdollistaa myös lumenpudotus- ja muun huoltokaluston vaivattoman siirtämisen ulkokatolle.  Porraskäytävän ylimpään kerrokseen sijoitetaan yleensä myös kattoluukulle vievät taittuvat huoltoportaat.

Pelastustikkaat

Poistumisteiden turvallisuus tulee varmistaa kestävillä turvavarusteilla. Kattosillat, kiinteät seinätikkaat ja taittuvalla mekanismilla varustetut pelastustikkaat voidaan valmistaa mittojen mukaan rakennusten mittasuhteiden ja ikkunalautojen mallin mukaan. Palon- ja säänkestävät metallitikkaat voidaan myös maalata julkisivuun sopivaksi.

Teräksiset rakenteet kiinteistöjen katoille

  • kattokulkusillat
  • turvakiskot
  • hätäpoistumisratkaisut
  • piipunhatut
  • lumistopparit

24h-päivystys

24h –päivystyksemme takaa sen, että pikaista korjaamista vaativat kohteet ja akuutit huoltotarpeet eivät aiheuta häiriöitä tai vaaratilanteita, vaan korjaukset tehdään heti.Kysy lisää palveluistamme

Timo Kangasoja
040 737 7128
timo.kangasoja@terastyo.fi


Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja kerromme sinulle lisää palveluistamme rakennusliikkeille ja kattourakoitsijoille.