Pikapäivystys 24 h0400 848 503

Referenssit – Ketkä meihin ovat luottaneet?

Pitkäaikaiset asiakkaamme luottavat terästyön erikoisosaamiseemme ja ovat olleet erityisen tyytyväisiä nopeaan reagointiimme ja sujuvaan yhteistyöhön.

Pikatoimitus kolmessa päivässä Finhaka Oy:lle

Terästyö JK & JK:n tekemä pikatoimitus Finhaka Oy:lle oli sellukeittimen yläruuvin huoltopukki Metsä Fibren biotuotetehtaalle. Työ valmistui 3 päivässä.

Lue lisää

Nosturiradan korjaushitsausta Normek Oy:lle

Teimme nosturiradan muutosprojektin Normek Oy:lle. Työhön sisältyi teräskiskojen korjaushitsausta ja hiontaa.

Lue lisää

Valuma-altaat ja kojeistopukit muuntamoihin Radiki Oy:lle

Toimitimme Radikille ruostumattomasta teräksestä valmistetut valuma-altaat sekä kojeistopukit muuntamoihin.

Lue lisää

Kauppakeskuksen liukuportaiden tukirakenteet Puume Oy:lle

Terästyö JK & JK valmisti ja asensi teräksiset tukipilarit ja palkit sekä liukuporraskoneiston koteloinnin Kauppakeskus Kaareen.

Lue lisää

Siltojen ja liikenneramppien korjaushitsausta Destia Oy:lle

Tieinfrastruktuurin rakentamiseen erikoistunut Destia Oy luottaa Terästyö JK & JK:n ammattitaitoon liikenneverkkojen korjauskohteissa.

Lue lisää

Elementtihitsausta erilaisiin rakennuskohteisiin

Terästyö JK & JK:n ammattilaiset ovat tehneet mm. elementtihitsausta moniin rakennusyhtiö Peab Oy:n asuinkiinteistöihin sekä julkisiin rakennuskohteisiin.

Lue lisää

Terästöitä mittatilauksena ja aurauskaluston korjausta

Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluille on tehty mm. jalkapallomaalien ja aurauskaluston korjausta, jääkiekkokaukalon laitojen muutostyöt, varusteiden kuivaustelineitä.

Lue lisää

Teräksinen törmäyssuoja Jytaksille sopimuksen mukaan

Jytaksi Oy tilasi toimistokiinteistönsä yhteyteen törmäyssuojan Jyväskylän Ailakinkadulle. Teräsrakenteinen törmäyssuoja toimitettiin ja asennuksineen.

Lue lisää

Maansiirtokaluston levytykset ja korjaushitsaukset Sora-Manniselle

Sora-Manninen Oy:lle tehtiin vuosihuoltona mm. sora-auton lavanpohjan levytys Hardox-teräksellä ja kasettikiskojen korjaushitsaukset sekä pyöräkuormaajan kauhan huulilevyn vaihto ja hitsaus.

Lue lisää

Huonekaluliikkeiden varasto avaimet käteen -toimituksena

Terästyö JK & JK suunnitteli ja toteutti metallirakenteisen varaston Jyväskylän Palokan Kotikeskuksen huonekalukaupoille. Käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä logistiikkaa helpottavaan varastorakennukseen.

Lue lisää

NCC Oy

”Terästyö JK & JK:n erityisosaamista tarvittiin lipputangon metallirakenteissa ja säleikköjen korjauksissa. Työ oli haastava, ja osaava toteuttaja oli vaikea löytää, mutta Terästyö JK & JK suoriutui siitä hyvin ja ammattitaitoisesti. Kokemus ja ammattitaito paistoi läpi. Terästyö JK & JK tiedosti nopeasti meidän yrityksemme toimintatavan ja yhteisymmärrys löytyi nopeasti.”

Juha Heikkinen, NCC Oy

Oy Panda Ab

”Olemme olleet pitkään Terästyö JK & JK:n asiakkaita ja vuosien mittaan on tehty muun muassa teräsrakenteisia tasoja. Toimitusajat ovat olleet erittäin hyvät ja ne on tarvittaessa pystytty sopimaan hyvinkin joustaviksi.”

Arto Liimatainen, Oy Panda Ab

Jyväs-Parkki Oy

”Se, että olemme olleet Terästyö JK & JK:n asiakkaana jo vuosia, kertoo siitä, että yhteistyö on sujunut hyvin. Terästyö JK & JK on tehnyt meille monenlaisia töitä; muun muassa kaiteita ja katoksia. Monesti työt ovat olleet sellaisia, että apua tarvitaan nopeasti, ja hommat ovat aina sujuneet ripeästi. Sekä aikataulut että kustannukset ovat aina pitäneet.”

Petri Maaniemi, Jyväs-Parkki Oy

JyNet Oy

”Terästyö JK & JK on tehnyt meille muuntamoaltaita ja muita rautarakennetöitä. Olemme olleet oikein tyytyväisiä Terästyö JK & JK:n toimintaan vuosien varrella; toimitusajat ovat pitäneet paikkaansa ja on saatu, mitä on tilattu ja luvattu. Myöskin laatu on ollut hyvä.”

Ari Itkonen, JyNet Oy

Muita asiakkaitamme – Olemme palvelleet myös seuraavia

 • Metso Paper Oy
 • Metso Foundries Oy
 • UPM-Kymmene Oy
 • Raflatac Oy (Saksa, Espanja, USA)
 • Skanska Sisä-Suomi Oy
 • Jyväskylän Energiatuotanto Oy
 • Lujatalo Oy
 • ISS Palvelut Oy
 • Adven Oy
 • Jyväskylän Voima Oy
 • Siemens Oy
 • Jyväskylän kaupunki
 • Jyväskylän Energia Oy
 • KSPT-Insulation Oy