Pikapäivystys 24 h0207 280 330

Terästyöt liikenneverkon infrastruktuuriin

Liikenneverkostoon tehtävät metallityöt edellyttävät poikkeuksetta terästöiden ja teräsrakenteiden erikoisosaamista.

Meillä Terästyö JK & JK:lla on osaamisen lisäksi tieturvakoulutettuja työntekijöitä, joilla on lupa työskennellä liikenneinfran parissa teillä, silloilla ja tunneleissa. Lisäksi pajaltamme löytyy monipuolinen konekanta, jolla työstämme kaikenlaisia erikoisteräksiä.

Katukalusteita valmistetaan ja huolletaan paljon, koska ne ovat alttiita niin mekaaniselle kuin sääolosuhteiden aiheuttamalle kulutukselle. Tällaisia katukalusteita ovat mm. aidat, kyltit, katuvalopylväät, linja-autopysäkit, roska-astiat, penkit, pyörätelineet ja erilaiset opasteet.

Maantieverkostoon valmistetaan paljon erikoisteräksisiä maantiekaiteita sekä tarvittaessa myös hitsaamme teräksisiä tierumpuja.

Eritasoliittymät ja sillat

Tekemämme peltieristys Destian siltatyömaalla.
Tekemämme peltieristys Destian siltatyömaalla.

Erilaisista silloista löytyy runsaasti erikoisosaamista vaativia terästöiden kohteita. Olemme tehneet siltojen ja tunnelien tukiteräksien korjausurakoita, joihin sisältyy puhdistus, uuden osan valmistus, hitsaus sekä maalaus.

Siltojen alusrakenteet, siltojen raudoitustyöt, elementtirakenteiden hitsaus ja mm. elementtien nostokiinnikkeiden valmistus ovat siltojen rakentamisen perustöitä.

Erilaisten putkien ja kiinnikkeiden valmistus, kuten betoniin valettavat pintavesiputket, tippuputket, paineentasausputket ja kiinnikkeet pystytään tekemään ennakkoon pajallamme ja valmiit tuotteet kuljetetaan ja asennetaan kohteessa. Samaan tapaan hoidamme myös kaiteiden, johto- ja putkikiinnikkeiden, valaisimien kiinnikkeiden valmistuksen ja asennuksen. Turvalaitteet, kuten hoitosillakkeet, nousuesteet ja sähkölaitteiden kosketussuojat valmistamme mittojen mukaan.

Jyväskylän rantaväylällä olemme korjanneet siltojen ja eritasoliittymien liikuntasaumoja. Teemme kokemuksella monenlaisten liikuntasaumalaitteiden asennukset ja korjaukset, kuten turkkilevyn peitelevyjen korjauskiinnitykset ja pintakäsittelyt.

 

Tutustu Destialle tekemiimme siltojen ja liikenneramppien korjaustöihin ja Vähälä Yhtiöille tekemäämme raskaan liikenteen lastaussiltojen peruskorjaukseen »

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja kerromme sinulle lisää palveluistamme.