Pikapäivystys 24 h0207 280 330

Teollisuuden teräsrakenteet

Olemme osaava kumppani erilaisissa tuotantotilojen laajennuksissa ja muutoksissa. Autamme suunnittelussa ja huolehdimme kokonaisuudesta teräsrakenteista koneiden asennukseen asti.

Teräsrakenteet suurista linjoista yksityiskohtiin

Toteutamme tuotantotilojen teräsrakenteet aina hallin teräspalkeista koneiden ja putkien ripustuksiin. Uudet hallit tai tuotantolinjat, laajennukset, käytössä olleiden tilojen muuntaminen tai uudenlaiseen tuotantoon varustaminen – kaikki nämä onnistuvat kanssamme suurista rakenteista yksityiskohtiin asti.

Vuosien aikana olemme toteuttaneet hyvin monenlaisia terästöitä räätälöityinä asiakkaidemme tarpeisiin: mm. terästasoja elintarviketeollisuuteen, kaiteita sekä katoksia parkkialueille ja teräsrakennetöitä metsä- ja rakennusteollisuuteen sekä monille muille teollisuudenaloille. Olemme valmistaneet esimerkiksi putkisiltoja, konepeltejä, koneiden hoitotasoja ja erilaisia portaita, kaiteita ja siltoja.

Lue huoltopukin pikatoimituksesta Äänekosken biotuotetehtaalle »

Yli 20 vuoden kokemuksemme ansiosta olemme hyvä apu jo suunnitteluvaiheessa. Varmistamme, että tiloistanne tulee toimivat, ja hoidamme toteutuksen niin koneiden asennuksen kuin ilmanvaihto- ja vesiputkienkin osalta. Teemme myös konelinjasiirrot kustannustehokkaasti.

Tutustu muuntamoihin tekemiimme teräsrakenteisiin »

Hyödynnä myös joustavat huoltopalvelumme

Kun tuotantotilanne ovat huippukunnossa, kannattaa kanssamme tehdä myös edullinen huoltosopimus. Näin varmistat nopean reagoinnin myös kriisitilanteissa, ja tuotantonne pysyy toiminnassa ilman turhia katkoksia.

Päivystämme 24 h vuorokaudessa ympäri vuoden numerossa 0400 848 503.

Teollisuuden ja kiinteistöjen korjaukset myös pikatöinä »

Meillä on CE-sertifikaatti toteutusluokissa EXC1 ja EXC2.

Lataa sertifikaatti tästä

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja kerromme sinulle lisää palveluistamme.