Pikapäivystys 24 h0207 280 330

Teollisuuden kunnossapito ja koneasennukset

Tehtaalla pienikin katkos tuotannossa maksaa paljon. Hoidamme teollisuuden kunnossapito- ja huoltotyöt niin, että liiketoimintasi sujuvuus turvataan – nopeasti, joustavasti ja ammattitaidolla.

Osaava kumppani teollisuuden kunnossapitoon

Teollisuuden kunnossapidon tarkoitus on pitää kaikki tuotannon pyörät keskeytyksettä pyörimässä. Kokonaisuus sisältää esimerkiksi säännölliset huollot, putkistojen ja rakenteiden korjaukset, kunnossapidon asennustyöt, tarvittavien uusien osien valmistuksen ja asennuksen sekä erilaiset siirto- ja haalaustyöt.

Teemme erilaiset teollisuuden ja voimalaitosten kunnossapitotyöt sekä koneasennukset jo 25 vuoden kokemuksella. Monipuolinen osaamisemme ja konekantamme mahdollistavat haastavienkin kohteiden hoitamisen.

Säännöllisen, ammattitaitoisen kunnossapidon ansiosta tuotantolaitteet pysyvät toimintavarmoina pitkään. Minimoimme konehäiriöiden todennäköisyyden ja niiden aiheuttamat tuotannon katkokset. Säännöllinen kunnossapito ja vuosihuollot takaavat myös työntekijöille sujuvan, turvallisen työnteon.

Tutustu tekemiimme teollisuuden asennushitsaustöihin »

Joustava kunnossapito varmistaa tuotannon sujuvuuden

Haluamme varmistaa sen, että asiakkaan liiketoiminta ei kärsi kunnossapitotöistä. Suunnittelemme töiden ajoituksen yhdessä asiakkaan kanssa niin, että siitä on mahdollisimman vähän haittaa tuotannolle. Voimme tehdä työt esimerkiksi loma-aikoina, pyhäpäivinä ja viikonloppuina.

Pystymme reagoimaan nopeasti yllättäviinkin tilanteisiin. Päivystämme 24 h vuorokaudessa ympäri vuoden numerossa 0400 848 503.

Lue, kuinka tuotantolaitosten vuosihuolto tehdään tehokkaasti »

Kunnossapitoa vuosisopimuksilla tai projektikohtaisesti

Tarjoamme pitkäaikaisille yhteistyökumppaneillemme vuosisopimuksia kunnossapidosta. Lisäksi solmimme projektikohtaisia sopimuksia, joista annamme tarjouksen asiakkaan tarpeisiin perustuen. Mikäli urakkahintaa ei ole erikseen sovittu, teemme huolto- ja kunnossapitotyöt tuntiveloituksella.

Lue, miksi teollisuuden vuosihuollot kannattaa suunnitella hyvin etukäteen »

Meillä on CE-sertifikaatti toteutusluokissa EXC1 ja EXC2.

Lataa sertifikaatti tästä

 

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja kerromme sinulle lisää palveluistamme.