Pikapäivystys 24 h0207 280 330

Maansiirto- ja nostokoneiden korjaus ja kunnossapito

Toteutamme monipuoliset maansiirto- ja nostokaluston teräsosien korjaustyöt ja hoidamme kunnossapidon ammattitaidolla. Teemme kaikki raskaan kaluston teräsosien korjaukset ripeästi joko paikan päällä tai pajallamme.

Toteutamme monipuoliset maansiirto- ja nostokaluston teräsosien korjaustyöt ja hoidamme kunnossapidon ammattitaidolla. Teemme kaikki raskaan kaluston teräsosien korjaukset ripeästi joko paikan päällä tai pajallamme. Mm. Sora-Manninen Oy luottaa Terästyö JK & JK:n palveluun maansiirtokalustonsa huolloissa, lue lisää ». Jyväskylän kaupungille olemme tehneet aurauskaluston korjaustöitä.

Maansiirtokaluston korjaushitsaus

Kaivurin kauhan korjaushitsaus.
Kaivurin kauhan korjaushitsaus.

Korjaus- ja hitsauspalvelumme kattaa niin kevyemmän kuin raskaan kaluston, suurista muutostöistä pienempiin huoltoihin. Korjaamme kaivinkoneiden kauhat, dumpperien lavat sekä muut maansiirtokaluston kuluvat teräsosat, kuorma-autojen lavat ja lavetit sekä purkukaluston kourat, iskuvasarat ja murskaimet.

Tässä esimerkkejä tekemistämme maansiirto- ja nostokoneiden korjaustöistä:

  • Kuorma-autojen ja rekkojen lavojen korjaukset,
  • vääntyneen kaivurin kauhan oikaisu,
  • saumoistaan revenneen kauhan korjaushitsaus,
  • purkukouran korjaushitsaus,
  • erilaiset kulutusosien vaihdot ja hitsaukset,
  • muut raskaan ajoneuvokaluston korjaushitsaukset.

Xar 400 ja muut erikoisteräkset

Tilaamme korjauksia varten tarvittaessa esim. erikoislujaa xar 400 -terästä, korroosionkestävää duplex-terästä tai erilaisia rosteriteräksiä. Meiltä löytyy laitteet ja osaaminen myös järeämpien koneiden korjauksiin sekä teollisuuden kohteiden asennuksiin.

Kiireellinen korjaushitsaus 24 päivystyksestä

Silloin kun työkone tai kuljetuskalusto rikkoutuu kesken urakan, meiltä saa korjaushitsaukset pikatoimituksena paikan päällä. Pikapäivystyksemme on valmiina auttamaan akuuteissa tilanteissa kellon ympäri numerossa 0400 848 503. Ripeän korjauspalvelumme ansiosta sinun urakkasi pääsee jatkumaan ilman kohtuuttomia viivytyksiä.

Kaluston kunnossapito

Kaluston kunnossapidolla lisätään todennäköisyyttä, että kalusto ei hajoa kesken töiden. Ylläpitävillä kunnossapitotöillä ennaltaehkäistään kaluston kuluvien teräsosien rikkoutumista ja varmistetaan urakoiden jatkuminen aikataulussa. Meillä on pitkä kokemus erilaisista kunnossapidon töistä.

Soita 0207 280 330 ja kysy meiltä maansiirto- ja nostokaluston huoltosopimusta!

Päivystämme 24 h vuorokaudessa ympäri vuoden numerossa 0400 848 503.

Meillä on CE-sertifikaatti toteutusluokissa EXC1 ja EXC2.

Lataa sertifikaatti tästä

 

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja kerromme sinulle lisää palveluistamme.