Pikapäivystys 24 h0207 280 330

Korjaushitsaukset

Asioilla on usein tapana hajota väärään aikaan, mutta kokeneet hitsarimme hoitavat tilanteen. Teemme monenlaiset korjaushitsaustyöt nopeasti ja tarkasti, joko paikan päällä tai pajallamme.

Teollisuuden ja kiinteistöjen korjaushitsaukset nopealla aikataululla

hitsausta-pajalla-009Kun laitteet hajoavat tai saumat murtuvat, korjausta ei ole varaa jäädä odottelemaan päiväkausiksi. Hitsaamalla niin pienet kuin suuretkin metallirakenteiset kappaleet voidaan korjata luotettavasti ja lopputulos on kestävä. Ammattitaitoiset hitsarimme ja asentajamme tekevät teollisuuden ja kiinteistöjen korjaushitsaukset nopeasti ja huolella.

Lue, mitä hitsauskoordinaattorimme kertoo erikoisalastaan ».

Hoidamme haasteellisetkin hitsaustyöt pätevästi »

Meillä on kokemusta monentyyppisistä hitsaustöistä. Tuttuja ovat esimerkiksi nostolaitteiden, kurottajien ja maansiirtokoneiden rakenteiden korjaukset, liikuntapuolen aurojen korjaushitsaukset sekä alumiinirakenteiden hitsaukset.

Lue myös RST- ja haponkestävien putkistojen hitsauksesta »

Pyrimme aina asiakkaan kannalta järkevimpään lopputulokseen, ja kerromme myös, mikäli arvioitu työmäärä uhkaa ylittyä. Haluamme varmistaa, että yhteistyömme jatkuu myös tilanteen rauhoituttua.

Huoltosopimus varmistaa parhaan palvelun

Reagoimme nopeasti tilanteeseen kuin tilanteeseen, mutta parhaan varmuuden saat tekemällä kanssamme huoltosopimuksen. Päällekkäistilanteessa priorisoimme huoltosopimusasiakkaidemme työt muiden edelle.

Päivystämme 24 h vuorokaudessa ympäri vuoden numerossa 0400 848 503.

Meillä on CE-sertifikaatti toteutusluokissa EXC1 ja EXC2.

Lataa sertifikaatti tästä

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja kerromme sinulle lisää palveluistamme.