Pikapäivystys 24 h0207 280 330

Konelinjasiirrot

Konelinjasiirroissa järkevä suunnittelu ja kustannustehokas toteutus säästävät aikaa ja rahaa. Siirrämme haastavatkin kohteet luotettavasti niin, että tuotantonne pääsee jatkumaan mahdollisimman pian.

Kustannustehokkuus konelinjasiirroissa

Autamme teollisuusyrityksiä konelinjasiirroissa suunnittelusta lähtien. Kokemuksemme avulla löydätte järkevän ja kustannustehokkaan tavan siirtää tuotanto paikasta toiseen joko hallin sisällä tai vaikka maasta toiseen.

Olemme tehneet mm. vaneriteollisuuden sahalinjojen purkua ja uudelleen asennusta, biojätekuljettimien valmistusta ja asennusta sekä linjastojen modernisointia.

Useinkaan tuotantolinjaa ei kannata paloitella kokonaan osiinsa, sillä sopivalla kalustolla ja siirtokohtia tarpeen mukaan vahvistaen koneet voidaan siirtää suurempina kokonaisuuksina edullisemmin. Näin myös tuotanto saadaan nopeammin vauhtiin uudella paikalla.

Haastavatkin siirrot onnistuvat

Olemme tottuneet ns. haastavien kohteiden siirtoihin, joita muut eivät tee: siirrämme myös painavat tai suurikokoiset koneet ja tuotantolinjat, joissa nostotila on rajallinen. Jos se on ihmisten rakentama, uskallamme luvata, että se voidaan siirtää. Tarvittavan ulkopuolisen nosto- ja kuljetuskapasiteetin hoidamme luotettavien kumppaneidemme avulla.

Teemme siirto- ja muutostöitä myös erikoisaikataulussa öisin, viikonloppuisin ja pyhinä. Pidämme huolta, että tuotantonne jatkuu normaalisti työntekijöidenne marssiessa sorvin ääreen seuraavana arkipäivänä.

Ota yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa, niin autamme miettimään kustannustehokkaimman siirtovaihtoehdon!

Meillä on CE-sertifikaatti toteutusluokissa EXC1 ja EXC2.

Lataa sertifikaatti tästä

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja kerromme sinulle lisää palveluistamme.