Pikapäivystys 24 h0400 848 503

Metallirakentamisen palvelut

Palvelemme yrityksiä ja kiinteistöasiakkaita erilaisissa terästöissä luotettavasti yli 20 vuoden kokemuksella. Toteutamme vaativatkin kohteet asiakkaan edun mukaisesti, kustannustehokkaasti ja nopeasti.

RST- ja haponkestävät
putkistot

Teemme RST- ja haponkestävien putkistojen asennukset ja korjaushitsaukset teollisuuden ja kiinteistöjen tarpeisiin. Kokemuksen tuomalla osaamisella työt onnistuvat itsenäisesti ja tarkasti.

Lue lisää

Teollisuuden kunnossapito
ja koneasennukset

Tehtaalla pienikin katkos tuotannossa maksaa paljon. Hoidamme teollisuuden kunnossapito- ja huoltotyöt niin, että liiketoimintasi sujuvuus turvataan – nopeasti, joustavasti ja ammattitaidolla.

Lue lisää

Teollisuuden
teräsrakenteet

Olemme osaava kumppani erilaisissa tuotantotilojen laajennuksissa ja muutoksissa. Autamme suunnittelussa ja huolehdimme kokonaisuudesta teräsrakenteista koneiden asennukseen asti.

Lue lisää

Korjaus-
hitsaukset

Asioilla on usein tapana hajota väärään aikaan, mutta kokeneet hitsarimme hoitavat tilanteen. Teemme korjaushitsaustyöt nopeasti ja tarkasti, joko paikan päällä tai pajallamme.

Lue lisää

Kiinteistöjen teräs-
rakenteiden korjaustyöt

Onko kiinteistösi oven saranoissa vikaa tai roskakatos muutostöiden tarpeessa? Teemme sujuvasti niin pienet kuin suuremmatkin kiinteistöjen teräsrakenteiden korjaustyöt.

Lue lisää

Konelinja-
siirrot

Konelinjasiirroissa järkevä suunnittelu ja kustannustehokas toteutus säästävät aikaa ja rahaa. Siirrämme haastavatkin kohteet luotettavasti niin, että tuotantonne pääsee jatkumaan mahdollisimman pian.

Lue lisää

Murtosuoja pysäköintimittareihin

Pysäköintimittarin murtosuoja on tehokas tapa estää rahalippaaseen murtautuminen ja kalliin laitteen vahingoittaminen.

Lue lisää

Maansiirto- ja nostokoneiden korjaus ja kunnossapito

Teemme monipuoliset maansiirto- ja nostokaluston teräsosien korjaustyöt ja kunnossapidon vankalla kokemuksella. Raskaan kaluston teräsosat korjataan ripeästi paikan päällä tai pajalla.

Lue lisää

Terästyöt liikenneverkon infrastruktuuriin

Liikenneverkostoon tehtävät metallityöt edellyttävät poikkeuksetta terästöiden ja teräsrakenteiden erikoisosaamista.

Lue lisää