Ovesta kiinteistö tunnetaan

Sisäänkäynti on miltei aina ensimmäinen asia mikä kiinteistöön saapuessa huomataan. Saranoiltaan repsottava ovi, kuluneet karmit ja aikansa elänyt tuulikaappi. Minkä ensivaikutelman sinun kiinteistösi antaa itsestään?

Terästyö JK & JK on korjannut vuosien varrella useita ovia ja muita kiinteistön sisäänkäynteihin liittyviä rakenteita. On nähty tiensä päähän tulleita saranoita, paukkuvia ovipumppuja ja vaaralliseen kuntoon päästettyjä kynnyksiä. Yleensä näihin kiinteistön kannalta tärkeisiin kohteisiin kiinnitetään huomiota vasta kun on liian myöhäistä.

Ovi voidaan tarvittaessa valmistaa myös reikälevystä.
Ovi voidaan tarvittaessa valmistaa myös reikälevystä.

Sisäänkäynti on käy omassa kiinteistössä usein niin tutuksi, että sen puutteita ja hidasta rapistumista ei enää itse huomaa. Siksipä kiinteistöhuollossa kannattaa käydä sisäänkäynnin kohdalla läpi lyhyt tarkistuslista:

  • Vetääkö ovesta, pitäisikö energiatehokkuuteen panostaa?
  • Olisiko tarvetta rakentaa tuulikaappi?
  • Missä vaiheessa oven elinkaari on? Milloin ovi pitäisi huoltaa?
  • Korjataanko vai tehdäänkö uusi ovi?
  • Olisiko saranoiden uusiminen ajankohtaista?
  • Millä tolalla sisäänkäynnin murtosuojaus on?
  • Missä kunnossa ovat listat ja viimeistelyt?

 

Mikäli kiinteistösi sisäänkäynnissä joku edellä mainituista asioista askarruttaa, niin silloin kannattaa tarttua puhelimeen ja soittaa pikapäivystykseemme.

Terästyö JK & JK auttaa myös muissa kiinteistösi metallirakenteiden tai teräsosien korjaus- ja huoltotarpeissa.

Pikapäivystys 24 h 0400 848 503

Valitse tästä:

Monipuolisia terästöitä tyytyväisille asiakkaille

Terästyö JK & JK:n matkalle mahtuu lukuisia asiakastöitä, asiakassuhteita ja työmahdollisuuksia. Näihin töihin kiteytyy vankka kokemuksemme ja luottamus laajan asiakaskuntamme keskuudessa.